Algemene voorwaarden Trends2Sparkle

Deze voorwaarden accepteert u bij het plaatsen van een bestelling via de webshop van Trends2Sparkle.

Bestelling en Betaling:

Bestellen kan via de webshop en betalen d.m.v. Ideal of voor België via Bancontant/Mister Cash. Via de e-mail ontvangt u een ontvangstbevestiging.

Levertijd:

De sieraden en artikelen die op voorraad zijn, worden binnen 2 werkdagen aan u verstuurd. Wij versturen via PostNL. Trends2Sparkle is niet aansprakelijk voor bij PostNL zoekgeraakte zendingen. PostNL bezorgt geen post op zondag, maandag en feestdagen.

 Retourneren:

Indien de artikelen na aflevering van een bestelling niet naar wens zijn, dient u dit binnen 14 dagen na levering te melden bij Trends2Sparkle. Stuur een mail met de reden van retour, de orderreferentie van de bestelling en om welke artikelen het gaat.

Let op: Op maat gemaakte sieraden kunnen niet retour gestuurd worden. De horloges zijn beveiligd met een plastic palletje bij het knopje, deze kan eenvoudig verwijderd worden zodat de batterij in werking kan treden. Na verwijdering van het palletje het knopje indrukken en je horloge loopt.

2. Verstuur na akkoord van Trends2Sparkle de retouren naar Trends2Sparkle. Het retourartikel moet binnen  14 dagen na aflevering in de originele verpakking aan ons teruggestuurd worden, ongedragen en zonder beschadigingen. Zorg voor een goed beschermende envelop of verpakking. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant en het verzenden geschiedt op eigen risico van de klant.

Retouradres:
Trends2Sparkle retouren
Bachbaan 47
3208 BA Spijkenisse

3. Zodra we de sieraden in goede orde hebben ontvangen (ongedragen en zonder beschadigingen), wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van de klant.

Garantie:

Trends2Sparkle geeft 1 maand garantie op de geleverde artikelen, vanaf de datum van de orderbevestiging. Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan, dan kan het sieraad ter reparatie teruggestuurd worden. Meld dit altijd van tevoren bij Trends2Sparkle d.m.v. een mail.

Let op: De garantie is niet van toepassing op:
* slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik van de sieraden;
* verkleuring of vlekken van het metaal of materiaal door aanraking met water, parfum en

andere cosmetica;
* gebroken of beschadigde sieraden/steentjes doordat het sieraad gevallen is;

Om bovenstaande te voorkomen, lees bij ‘Tips voor onderhoud’ hoe je je sieraad het beste kan onderhouden. Onze sieraden zijn niet geschikt om mee te sporten, douchen of slapen.

Neem contact op en Trends2Sparkle stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie. De kosten voor het terugsturen zijn voor de klant, de reparatie is kosteloos.

Privacy:

Trends2Sparkle zal uw persoonlijke gegevens en e-mail adres alleen gebruiken voor het afhandelen van de order of voor de nieuwsbrief indien u zich hiervoor heeft aangemeld. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven of verkocht.