Retourneren:

1. Indien de artikelen na aflevering van een bestelling niet naar wens zijn, dien je dit binnen 2 dagen na levering te melden bij Trends2Sparkle. Stuur een mail met de reden van retour, de orderreferentie van de bestelling en om welke artikelen het gaat.

Let op: Op maat gemaakte sieraden kunnen niet retour gestuurd worden. De horloges zijn beveiligd met een plastic palletje bij het knopje, deze kan eenvoudig verwijderd worden zodat de batterij in werking kan treden. Na verwijdering van het palletje het knopje indrukken en je horloge loopt.

2. Verstuur na akkoord de retouren naar Trends2Sparkle. Het retourartikel moet binnen  5 dagen na aflevering in de originele verpakking aan ons teruggestuurd worden, ongedragen en zonder beschadigingen. Zorg voor een goed beschermende envelop of verpakking. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant en het verzenden geschiedt op eigen risico van de klant.
Retouradres:
Trends2Sparkle retouren
Bachbaan 47
3208 BA Spijkenisse
3. Zodra we de sieraden in goede orde hebben ontvangen (ongedragen en zonder beschadigingen), wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van de klant.

Garantie:

Trends2Sparkle geeft 1 maand garantie op de geleverde artikelen, vanaf de datum van de orderbevestiging. Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan, dan kan het sieraad ter reparatie teruggestuurd worden. Meld dit altijd van tevoren bij Trends2Sparkle.

Let op: De garantie is niet van toepassing op:
* slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik van de sieraden;
* verkleuring of vlekken van het metaal of materiaal door aanraking met water, parfum en andere cosmetica;
* gebroken of beschadigde sieraden/steentjes doordat het sieraad gevallen is;

Om bovenstaande te voorkomen, lees bij ‘Tips voor onderhoud’ hoe je je sieraad het beste kan onderhouden.

Neem contact op en Trends2Sparkle stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie. De kosten voor het terugsturen zijn voor de klant, de reparatie is kosteloos.