You need to install and activate the WooCommerce Shop Plugin to display WooCommerce Products

Maart korting!

Heel de maand maart 15% korting op de gehele collectie bij een minimale aankoop van €20,00. Vul bij het afrekenen de kortingscode: maart  in en de korting wordt met het totaalbedrag verrekend.

Nieuw Waitz!!!

De collectie valt op door het gebruik van originele kleurcombinaties en de toevoeging van natuurlijke versieringen. Alle materialen zijn puur natuur, een hoge kwaliteit leder, zilveren studs, kleurrijke stenen. Op dit moment richt Waitz Design zich op de creatie van riemen en armbanden. De collectie is niet groot, maar wel uitzonderlijk.

Hoe zou je de stijl het beste kunnen omschrijven? De pure materialen, de kleurrijke ontwerpen en het gebruik van diverse stijl accessoires lijken het meest op de Bohemian hippie look van eind jaren ’60. Vandaag de dag noemen we dat eerder Ibiza style, maar het onconventionele en vrije gevoel van de jaren ’60 overheerst. Het gewassen en gewaxed leer voegt nog een extra element aan dat gevoel toe.

Unieke handgemaakte sieraden

Trends2Sparkle is een leuke trendy webshop ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Bijna ieder sieraad is uniek, is meestal handgemaakt en heeft een kleine oplage. Hierdoor kunnen wij telkens weer iets nieuws bieden en blijft het bedenken hiervan enorm leuk. We werken met verschillende DQ materialen en vaak met natuursteen en leer dat wij over de hele wereld inkopen, deze materialen hebben een mooie uitstraling, zijn vaak uniek en zijn goed te combineren. Verder hebben wij leuke tassen, portemonnees, sjawls, kettingen en ringen, alles uit de nieuwste collecties. Ook op Facebook, Instagram en Pinterest kun je ons vinden met de nieuwste sets en hebbedingen. Lets Live, Love and Sparkle!

Leuk aan je pols

You need to install and activate the WooCommerce Shop Plugin to display WooCommerce Products


tik tak tik tak

You need to install and activate the WooCommerce Shop Plugin to display WooCommerce Products